CYRIL - textový editor pre prácu s českou a slovenskou abecedou. - Krchnavý, J.
Ciele tvorby českého a slovenského textového editora CYRIL. Základné vlastnosti CYRIL-a. Popis dôležitých funkcií. Špecifiká editovania textu. Zmeny farebnej palety. Textové okná. Textové makrá. Triediaci program. Základné aritmetické operácie. Obsluha klávesnice. Technické prostriedky.