Databázové centrá - zdroj komplexných informácií. - Schill, Š.
Výskum v oblasti databázových centier a databázových služieb. Problémy budovania databázových centier a požiadavky naň. Budovanie a prevádzka databázového centra a jeho základné funkcie. Budovanie a prevádzka počítačovej siete. Zameranie výskumu v Ústave aplikovanej kybernetiky SAV v Bratislave.