Porovnávání databázových systémů v prostředí PC. - Bílý, P.
Kritériá hodnotenia databázových systémov vychádzajúcich z jazyka dBASE. Porovnávacie schémy pre PC databázy. Praktický príklad porovnanía dBASE III+, dBASE IV, FoxBASE 2.0, FoxBASE 2.10. Hodnotenie výkonnosti, spoľahlivosti, jednoduchosti prevádzky a servisu.