Programové zabezpečení personálního počítače EC 1834 v systému přenosu dat. 1. - Leopold, P.
Programové produkty, ktoré sú k dispozícii v Kancelárskych strojoch. Adaptér pre sériovú komunikáciu a spojenie so systémami JSEP. Spojenie EC 1834 s počítačmi rady SMEP. Spojenie EC 1834 s počítačmi JSEP. Súbor programov KERMIT DOS-4 a typy jeho pripojenia. Vzájomné spojenie personálnych počítačov. Program TLC - asynchrónny prenos dát medzi personálnymi počítačmi.