Strategic planning on a personal computer. - Waalewijn, P.
Predprogramová aplikácia softwaru pre systém podpory rozhodovania. Určovanie hlavných kritérií pre softwarovú analýzu a jej hodnotenie. Popis a hodnotenie šiestich programov. Význam predprogramových aplikácií softwarov na strategické plánovanie.