K základním pojmům a jednotlivým formám přípravy staveb. - Knotek, S.
Zmeny, ktoré treba uskutočniť v čs. stavebníctve a v jeho projektovej príprave. Všeobecne k projektovaniu. Základné pojmy. Jednotlivé formy projektovej prípravy. Ochrana osobitných záujmov pri spracovaní zadania a projektu. Autorský dozor. Dokumentácia skutočného prevedenia stavby. Celkové náklady stavby. Štátna expertíza investícií. Prechodné ustanovenia.