Organizacionno-ekonomičeskije metody soveršenstvovanija investicionnoj dejatel'nosti v uslovijach rynočnoj ekonomiki. - Solunskij, A.I
Charakteristika vývoja a súčasného stavu stavebného komplexu ZSSR. Reorganizačné opatrenia realizované v odvetví od r. 1989. Opatrenia potrebné na zabezpečenie rozvoja trhových vzťahov v investičnej a dodávateľskej činnosti. Opatrenia na normalizáciu investičného dopytu. Prestavba riadenia investičného procesu. Zmeny funkcií riadiacich orgánov a financovanie stavebníctva.