Expertní systém EXAS pro automatizaci předprojektové přípravy zákaznických řídících systémů. - Novák, J.
Vstupné podmienky pre riešenie problematiky racionalizácie predprojektovej prípravy zákazníckych riadiacich systémov. Obdobné systémy vo svete. Princíp modelovania v systéme EXAS. Programový nástroj EXAS. Zásady implementácie. Dve línie používateľského dialógu.