Možnosti využívaní znalostních systémů a poznatků umělé inteligence v automatizovaných informačních systémoch pri řízení. - Molnár, Z.
Uplatnenie prvkov umelej inteligencie a znalostných systémov. Inteligentné systémy na podporu rozhodovania. Znalostné systémy a expertné systémy pri rozhodovaní. Štruktúra systému EXSYS. Báza znalostí ako základ automatizovaného informačného systému riadenia. Inteligentné databázové systémy a ich štruktúra.