Zur Einordnung von Expertensystemen in vorhandene Management-Informationssysteme (MIS). - Büttner, M.
Integrácia jednotlivých komponentov riadiaceho informačného systému (MIS) na základe výsledkov v oblasti umelej inteligencie. Schopnosti riadiacich expertných systémov nahradiť v niektorých oblastiach manažera. Zaradenie expertných systémov do existujúcich riadiacich informačných systémov na základe technických a logických dimenzií.