Aplikácia matematických modelov, metód a výpočtovej techniky pri riadení hospodárstva. 6. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou.
Uskutočnenie konferencie "Aplikácia matematických modelov, metód a výpočtovej techniky pri riadení hospodárstva", konanej v apríli 1990 v Bratislave, organizovanou VŠE Bratislava. Priebeh v štyroch sekciách; národohospodárske modely a prognózy; modely podnikov a modely ekonomických mechanizmov a systémov riadenia; informatika a informatizácia; sociálno-ekonomické informačné systémy a kontrola.