Je logistika vědeckou disciplínou? - Krampe, Horst
Na základe prvkov vedeckej disciplíny bol urobený pokus odpovedať na otázku, či je logistika veda. Mnohé svedčí pre kladnú odpoveď. Obsah logistiky. Formovanie a členenie logistiky. Zaradenie logistiky.