Súčasné problémy uplatňovania informačnej technológie v štatistickom úrade. - Outrata, Edvard
Popis dnešného stavu automatizácie vo vyspelom štatistickom úrade a úloh, ktoré stoja pred automatizačnými skupinami v týchto štatistických úradoch. Stratégie ďalšieho rozvoja výpočtovej techniky. Skúsenosti štatistického úradu Kanady.