Pracovní síly v ČSFR v letech 1986-1989. - Tesařová, D.
Vývoj zdrojov pracovných síl a ich rozdelenie v rokoch 1985-1989. Počet nepracujúcich osôb v produktívnom veku na konci roku 1989. Diferencovaný vývoj zamestnanosti v československom národnom hospodárstve po roku 1985. Podiel terciárnej sféry na celkovej zamestnanosti ČSFR.