Komunikat Glównego Urzedu Statystycznego o wynikach Narodowego Spisu Powszechnego z dnia 6 grudnia 1988 r.
Stav a vývoj obyvateľstva. Obyvateľstvo v mestách a na dedinách. Feminizácia. Štruktúra obyvateľstva podľa veku. Úroveň vzdelania. Profesionálna aktivita. Zamestnanosť okrem roľníctva. Bytový fond. Zaľudnenie bytov. Komentár k sčítaniu ľudu na s. 36-37.