Obraz demograficzny Polski na przelomie XX i XXI wieku. - Nowak, L.
Varianty demografickej prognózy Poľska na prelome 20. a 21. storočia vypracované Hlavným štatistickým úradom Poľska. Pôrodnosť. Úmrtnosť. Zahraničná migrácia. Štruktúra obyvateľstva podľa veku v r. 1990, 2000 a 2010 a jej zmeny.