Politické změny ve východní Evropě a jejich sociálně-demografické důsledky. - Andrle, Alois
Komentovanie poznatkov rakúskeho ekonóma Sauderera k problematike reprodukcie obyvateľstva, migračných pohybov vo vnútri krajiny i v medzištátnom meradle a trhu práce v súvislosti s politickými zmenami vo východnej Európe. Porovnavanie niektorých ukazovateľov za ČSFR, Rakúsko a Maďarsko.