Democratic confederal republic of Koryo. Motives, contexts, and implications. - Shinn, R.-S
Postupné zmeny vo vyhláseniach severokórejského vedenia o prístupoch a formách na vytvorenie spoločného kórejského štátu na princípe konfederácie. Rozpory v tézach ohľadne okamžitého alebo postupného vytvorenia tohoto štátneho útvaru.