<The> normalization of North Korean-Japanese diplomatic relations. Problems and prospects. - Kim, H.N
Historický vývoj a akty vedúce k súčasným snahám o normalizáciu diplomatických vzťahov medzi Severnou Kóreou a Japonskom po 42 rokoch. Dôsledky pre Južnú Kóreu a snahy o zblíženie oboch štátov Kórejského poloostrova. Finančné pohľadávky voči Japonsku.