Sootnošenije "stoimost', cena, kačestvo". - Sterlikov, F.
Pokus teoreticky objasniť rozdiely v trhových cenách rovnorodých tovarov rozdielnej akosti vychádzajúc z Marxovej teórie hodnoty. Použitie novej ekonomickej kategórie "jedinečnej spoločenskej hodnoty" pri analýze ekonomického aspektu produkcie a určenie vzťahu tejto hodnoty k individuálnej a trhovej hodnote. Popis mechanizmu tvorby novej ekonomickej kategórie "jedinečnej spoločenskej hodnoty".