Kritéria hodnocení investičních příležitostí. - Tepper, T.
V každej investícii musí investor sledovať tri základné hľadiská: výnos, bezpečnosť a stupeň likvidity. Uvedenie príkladu investičného rozhodovania na kúpe dvoch domov, v ktorých sa prenajímajú byty.