nonparametric investigation of duration dependence in the American business cycle. - Diebold, F.X
Podmienky zvyšovania, alebo poklesu obchodnej expanzie. Analýza podstaty trvania závislosti na mnohozáujmovej ekonomickej aktivite z makroekonomického hľadiska. Interpretácia všeobecných názorov na periodicitu cykličnosti reprodukcie. Základné javy trhovej ekonomiky.