Przeksztalcenia wlasnosciowe przedsiebiorstw na tle przemian w gospodarce krajów wysoko rozwinietych. - Chajtman, S.
Tri hlavné ciele vlastníckych premien majú tvoriť generálne kritériá pre výber vlastníckych riešení, ktoré najčastejšie súvisia so štruktúrnymi zmenami. Hľadisko zakladateľského orgánu. Štruktúrne premeny v ekonomike priemyselne vyspelých krajín a ich charakteristické črty.