Adaptácia informačných systémov na podmienky vyvolané prestavbou a informatizáciou hospodárskeho riadenia. - Dujnič, Pavol
Charakteristika základných strategických smerov informatizácie v hospodárskom riadení. Potreba aktivizácie informačných systémov v riadiacich procesoch. Vplyv systémových zmien na informačnú komunikáciu orgánov centra, orgánov územného riadenia a zahraničia. Potreba vytvárania a fungovania potrebnej informačnej infraštruktúry.