Informatizace transcenter. - Kejha, V.
Vývojové tendencie budovania informačných a komunikačných systémov v zahraničí a v ČSFR. Ciele zámeru informatizácie transcentier na r. 2000 až 2020. Stratégia budovania integrovaného informačného, komunikačného a riadiaceho systému čs. siete transcentier a ich prepojenia do verejného obehového systému a komunikačnej siete. Charakteristika integrovaného informačného systému.