Modelový a bilančný systém realizácie funkčných podsystémov hospodárskeho mechanizmu. - Zabák, Zoltán
Prednosti pôsobenia a využívania modelových a bilančných väzieb pri realizácii ekonomického mechanizmu. Informačný aspekt bilančného princípu a využitie bilancií medziodborových vzťahov (BMV). Princípy tvorby bilančných systémov a ich aplikácia. Princípy fungovania modelového a bilančného systému.