Nevýrobní spotřeba v soudobých rozvinutých ekonomikách. - Kociánová, H.
Nevýrobná spotreba ako výsledný efekt ekonomickej činnosti obyvateľstva a najdôležitejší faktor formujúci fyzické a intelektuálne schopnosti človeka. Vývoj nevýrobnej spotreby vo vyspelých trhových ekonomikách v 70. a 80. rokoch. Vývoj sociálnej zložky verejnej spotreby. Tendencie vývoja súkromnej spotreby. Sociálna diferenciácia v spotrebe. Vývoj spotrebiteľského úveru a osobných úspor.