Informacja o warunkach bytu ludnosci w I kwartale 1990 r.
Informácia Poľského štatistického úradu. Nominálne príjmy domácností. Štruktúra osôb v zamestnaneckých domácnostiach. Životné náklady. Reálne prijmy. Výdavky domácností. Spotreba potravín. Pracovný trh. Vybrané životné problémy. Zásobovanie trhu. Výstavba bytov.