Women and revolution in China. <The> sources of constraints on women's liberation. - Park, K.A
Prekážky v oslobodení čínskej ženy v dôsledku čínskej marxistickej ideológie. Pozícia ženy v čínskej spoločnosti na pozadí hospodárskeho a spoločenského vývoja Číny v jednotlivých obdobiach od vzniku socialistického režimu až do súčasnosti.