Leistungsmotivation, Lohngerechtigkeit und marktwirtschaftliche Prinzipien in der Grossindustrie der DDR. - Kalok, G.
Nová motivácia pracujúcich NDR v súvislosti so strachom o zamestnanie a možnosťou zúčastňovať sa na zisku podniku pomocou akcií. Nevyhovujúca situácia z hľadiska úrovne a diferenciácie príjmov. Hľadanie možností posilnenia výkonovej motivácie pracujúcich. Kritériá mzdovej spravodlivosti.