Normovanie práce v podmienkach automatizácie a robotizácie. - Kovťuk, A.
Vplyv riadenia na zvyšovanie produktivity práce a rast konkurencieschopnosti podniku. Organizácia práce v podmienkach pružných automatizovaných systémoch - PAVS. Výpočet počtu pracovníkov PAVS. Prechod od normovania operácií živej práce na normovanie integrovaných pracovných procesov. Hodnotenie výkonnosti PAVS.