Práca a mzda v postojoch žien pracujúcich v poľnohospodárstve. - Buchta, Stanislav
Výsledky reprezentatívneho sociologického výskumu pracovných a životných podmienok žien v poľnohospodárskej prvovýrobe. Odborná kvalifikácia žien v poľnohospodárstve. Hodnotenie pracovných podmienok a dôvody voľby súčasného zamestnania. Nedostatok profesionálnej ašpirácie žien. Názor na spravodlivosť odmeňovania.