Psychodiagnostika a personální řízení. - Bobysudová, D.
Využitie psychológie v riadiacej práci. Potreba overenia nových prístupov a techník vo výbere a príprave riadiacich pracovníkov. Posudzovanie psychickej spôsobilosti z hľadiska intelektuálnej úrovne, pracovnej a sociálnej adaptibility, úrovne interpersonálnej senzitivity, schopnosti voči neuropsychickej záťaži a pod.