Zamyšlení nad problémem okruhu vedoucích funkcí obsazovaných jmenováním. - Kostečka, J.
Závažné nedostatky zákonného opatrenia č.362/1990 Zb. o rozšírení okruhu vedúcich funkcií obsadzovaných menovaním, možnosť jeho aplikácie pri výmene pracovníkov na vedúcich funkciách. Opatrenia, o ktoré sa opierali výmeny pracovníkov v roku 1948 a 1969.