<Der> Familienlastenausgleich-Kindergeld und Lohn- bzw. Einkommenstreurermässigung. - Wachenhausen, M.
Rodinné prídavky na deti sú v SRN veľkorysejšie ako rodinné dávky podľa platných predpisov v NDR. Nedostatky dvojakého systému sociálnej podpory detí podľa spolkového práva. Základné princípy sociálne spravodlivého vyrovnania rodinných výdavkov.