Utváření pracovní doby v podniku. - Vítek, M.
Prednosti pružnej pracovnej doby pri kombinácii rôznych foriem pracovnej doby. Model "šetri čas" uplatnený v SRN firmou Hewlett-Packard. Komplexné modely spočívajúce na integrácii rôznych prvkov pracovnej doby. Príklad časovo autonómnych skupín.