Job search outcomes for the employed and unemployed. - Blau, D.M
Výsledky procesu hľadania práce. Výber výskumných metód. Výber počtu skúmaných firiem. Faktory ovplyvňujúce výber pracovného miesta. Analýza rozdielov v metódach hľadania práce medzi zamestnanými a nezamestnanými. Kritéria ponuky a výberu pracovného miesta. Rozbor metód výskumu práce u rôznych sociálnych skupín.