Promeni na zaetostta v promišlenorazvitite strani. - Duneva, M.
Skúmanie vplyvu technologickej revolúcie na trh práce vo vyspelých kapitalistických krajinách. Dochádza k mnohým zmenám v charakteristikách práce i ku zmenám v pracovných vzťahoch ako prejavu krízy zamestnanosti. Analýza zmien v zamestnanosti ako dôsledku reštrukturalizácie ekonomiky.