Co dělat. Jaká práva a povinnosti má nezaměstnaný. - Císařová, P.
Vo všetkých okresoch ČSFR sa už pripravili úrady práce, aby pomohli riešiť otázky nezamestnanosti. Informácia o tom, ako má záujemca o zamestnanie postupovať, aké nároky si môže uplatňovať a aké sú možnosti rekvalifikácie.