Agrarnaja reforma i mnogoobrazije form chozjajstvovanija. - Serova, Je
Právny základ pre pluralizmus foriem vlastníctva. Perspektívy rozvoja organizačných foriem v rámci štátnej, kolektívnej a individuálnej formy vlastníctva. Efektívnosť podnikov akciového typu. Možnosti vytvárania roľníckych hospodárstiev, potreba adekvátneho systému ich materiálno-technického zabezpečenia.