Kam zajdou restituce. Zákon o půdě. - Huml, J.
Upozornenie na ekonomické dopady zákona o pôde. Stručný historický prehľad úprav vlastníckych pomerov k pôde od r. 1918. Návrhy zákona o pôde. Orientačné prepočty spoločenských výdavkov spojených s rôznou mierou obnovenia vlastníckych práv k pôde.