200 najvecih
Prehľad 140 najväčších juhoslovanských priemyselných, poľnohospodárskych, lesných a stavebných podnikov. 60 obchodných a reštauračných podnikov. 20 dopravných podnikov. Celkový prehľad 240 najväčších podnikov rôznych odvetví. Podrobné údaje o jednotlivých podnikoch. Objem a hodnota výroby, obratu, údaje o dovoze a vývoze, plány rozvoja. Telefonný zoznam riaditeľov podnikov platný v r. 1989.