Živnosti v Rakousku. Zahraniční zkušenosti.
Počet živností. Zamestnanci v živnostiach. Stav učňovského dorastu. Rozvoj živností podľa jednotlivých veľkostných skupín. Investície a financie. Základné problémy z hľadiska živnostenských podnikov.