Koncepce podpory růstu soukromého sektoru v československé ekonomice. - Tříska, Dušan
Súkromné podnikanie ako predpoklad zvýšenia adaptibility, výkonnosti a efektívnosti čs. ekonomiky. Cesty zvyšovania podielu súkromného podnikania. Malá privatizácia ako podpora vstupu nových súkromných podnikateľských subjektov do ekonomiky. Veľká privatizácia, t.j. prechod vlastníckych práv k výrobným prostriedkom zo štátu na súkromné objekty. Štandardné a neštandardné techniky privatizácie.