Nové právní formy společností. 1. - Žáček, Vladimír
Voľba spoločnosti závisí od predmetu činnosti a legislatívnych podmienok. Základné dokumenty spoločnosti: spoločná zmluva a prihláška do podnikového registra. Charakteristika verejnej obchodnej spoločnosti, spoločnosti s ručením obmedzeným, komanditnej spoločnosti a komanditnej spoločnosti na akcie.