Předpisy, bez kterých to nejde. Právní poradca. - Jouza, L.
Základné ustanovenia zákona o súkromnom podnikaní. Mzdy a dovolenka. Pracovná doba. Možnosť existencie odborov u súkromníka. Pracovné úrazy. Dodacie doby. Sociálne zabezpečenie.