Nový zákon o zemědělském družstevnictví. - Čáp, J.
Informácia o novom zákone o bytovom, spotrebnom, výrobnom a inom družstevníctve č. 176/90 Zb. Celkové poňatie zákona a zmeny oproti predchádzajúcej úprave. Stanovy družstva a orgány družstva. Záujmové organizácie a družstevné podniky. Vzťah družstva a štátu.