Choosing government discount rate: an alternative approach. - Quirk, J.
Zisťovanie voľby diskontnej sadzby v podmienkach, kedy sa vládne úspory determinujú ako "top down". Požiadavky na určenie diskontnej sadzby vo výške presahujúcej 10 perc. vzhľadom na súčasné a budúce rozpočtové podmienky. Vzťahy určovania portfolio projektov a maximalizácie čistých ziskov z vládnych výdavkov. Dokazovanie vhodnosti voľby diskontnej sadzby v porovnaní s úrokovou mierou.