Funkce a struktura státního rozpočtu v nových podmínkach. - Smrčka, J.
Návrhy na nové ponímanie štátneho rozpočtu, jeho funkcií a štruktúry, vzťahu k národným rozpočtom a rozpočtom samosprávnych orgánov v etape prechodu k trhovej ekonomike. Funkcie štátneho rozpočtu. Štátny rozpočet a verejný sektor.