Gliederung und Gruppierung der Haushaltspläne der Gemeinden und Landkreise. - Urbich, A.
Zrušenie systematiky štátneho rozpočtu NDR a nahradenie novou komunálnou rozpočtovou systematikou. Členiaci plán štátneho rozpočtu bude rozdelený do 10 jednotlivých plánov. Príjmy a výdavky sa delia podľa ekonomického významu do 10 hlavných skupín.